Carti comandateBuc.Pret

TOTAL: 0 lei

Cartea Copilul Furnică este o poveste despre principii, prietenie și bunătate. O poveste pe care s-o citim copiilor noștri sau împreună cu ei, și, din care, să învățăm despre curaj și timiditate, despre puterea de a ierta. Pericolele și piedicile pe care le avem de înfruntat în viață sunt tot atâtea căi de devenire. Și dacă alegem să devenim mai buni, povestea lui Alikan și-a atins țelul. El este un model pentru că a ales iertarea. Este o carte extrem de complexă, care deși pare a se adresa copiilor, este plină de semnificații. Unui copil i să dă o unealtă prin care își poate măsura faptele bune și de acest lucru depinde chiar viața lui umană. El învață că e bine să privească dincolo de aparențe și să ierte.

COPILUL FURNICA

Promotii

Categorii

Diverse

COPILUL FURNICA StarStarStarStarStar

COPILUL FURNICA

Autor: Tincuta Horonceanu Bernevic

Editura: Centrul pentru cultura

An aparitie: 2013

Numar de pagini: 164 pagini

Format carte: 13x20 cm

COD: 133036

ISBN: 978-973-0-15523-5

Status: indisponibil

Pret: 10.49 lei

ComandaAdauga COPILUL FURNICA in cos

Cartea Copilul Furnică este o poveste despre principii, prietenie și bunătate. O poveste pe care s-o citim copiilor noștri sau împreună cu ei, și, din care, să învățăm despre curaj și timiditate, despre puterea de a ierta. Pericolele și piedicile pe care le avem de înfruntat în viață sunt tot atâtea căi de devenire. Și dacă alegem să devenim mai buni, povestea lui Alikan și-a atins țelul. El este un model pentru că a ales iertarea.

Este o carte extrem de complexă, care deși pare a se adresa copiilor, este plină de semnificații. Unui copil i să dă o unealtă prin care își poate măsura faptele bune și de acest lucru depinde chiar viața lui umană. El învață că e bine să privească dincolo de aparențe și să ierte.