Carti comandateBuc.Pret

TOTAL: 0 lei

Romanul care i-a facut celebri in lume pe fratii Strugatki si datorita capodoperei Calauza de Andrei Tarkovski Red Schuhart este calauza. O forta necunoscuta il impinge pe acest inadaptat sa se aventureze ilegal in Zona, in cautarea obiectelor misterioase lasate de vizitatori din alta lume. Zona, care determina pana si natura fiicei lui, il obsedeaza. Insa de dragul fiicei ia hotararea de a face o descindere tragica in adancimi ostile. Publicat dupa indelungi eforturi in Uniunea Sovietica, Picnic la marginea drumului merge mai departe decat literatura SF. Alegorie politica bogata in implicatii filosofice, cartea a devenit una dintre lecturile obligatorii ale omului de azi care isi pune intrebari despre memorie, disperare si umanitate. „O analiza convingatoare a comportamentului omului in prezenta unei forte supraomenesti.(...) Un roman care a castigat lupta cu timpul si a ramas un clasic.” Publishers Weekly

PICNIC LA MARGINEA DRUMULUI

Promotii

Categorii

Diverse

PICNIC LA MARGINEA DRUMULUI StarStarStarStarStar

PICNIC LA MARGINEA DRUMULUI

Autor: Arkadi Strugatki, Boris Strugatki

Editura: Nemira

An aparitie: 2017

Numar de pagini: 184 pagini

Format carte: 13x20 cm

COD: 149839

ISBN: 978-606-758-620-6

Status: indisponibil

Pret: 29.99 lei

ComandaAdauga PICNIC LA MARGINEA DRUMULUI in cos

Romanul care i-a facut celebri in lume pe fratii Strugatki si datorita capodoperei Calauza de Andrei TarkovskiRed Schuhart este calauza. O forta necunoscuta il impinge pe acest inadaptat sa se aventureze ilegal in Zona, in cautarea obiectelor misterioase lasate de vizitatori din alta lume. Zona, care determina pana si natura fiicei lui, il obsedeaza. Insa de dragul fiicei ia hotararea de a face o descindere tragica in adancimi ostile.

Publicat dupa indelungi eforturi in Uniunea Sovietica, Picnic la marginea drumului merge mai departe decat literatura SF. Alegorie politica bogata in implicatii filosofice, cartea a devenit una dintre lecturile obligatorii ale omului de azi care isi pune intrebari despre memorie, disperare si umanitate.

„O analiza convingatoare a comportamentului omului in prezenta unei forte supraomenesti.(...) Un roman care a castigat lupta cu timpul si a ramas un clasic.”

Publishers Weekly