Carti comandateBuc.Pret

TOTAL: 0 lei

Seria Vreau sa stiu mai multe despre....este, de fapt, o enciclopedie ilustrata care se adreseaza copiilor, fiind scrisa pe intelesul lor. Cele 12 titluri ale seriei raspund la intrebarile cele mai frecvente pe care le pun copiii parintilor si bunicilor: cum functioneaza lucrurile pe care le vedem in jurul nostru, cand au trait dinozaurii, ce mancau si cum aratau, cum zboara un avion etc. Formatul generos al cartii, ilustratiile mari si intens colorate sustin textul explicativ; fara sa isi dea seama, copiii iau parte la o lectie plina de cunostinte a caror asimilare se face fara efort.

VREAU SA STIU MAI MULTE DESPRE STELE SI PLANETE

Promotii

Categorii

Diverse

VREAU SA STIU MAI MULTE DESPRE STELE SI PLANETE StarStarStarStarStar

VREAU SA STIU MAI MULTE DESPRE STELE SI PLANETE

Autor neprecizat

Editura: Teora

COD: 111270

ISBN: 978-973-20-0937-6

Status: indisponibil

Pret: 13.48 lei

ComandaAdauga VREAU SA STIU MAI MULTE DESPRE STELE SI PLANETE in cos

Seria Vreau sa stiu mai multe despre....este, de fapt, o enciclopedie ilustrata care se adreseaza copiilor, fiind scrisa pe intelesul lor. Cele 12 titluri ale seriei raspund la intrebarile cele mai frecvente pe care le pun copiii parintilor si bunicilor: cum functioneaza lucrurile pe care le vedem in jurul nostru, cand au trait dinozaurii, ce mancau si cum aratau, cum zboara un avion etc.

Formatul generos al cartii, ilustratiile mari si intens colorate sustin textul explicativ; fara sa isi dea seama, copiii iau parte la o lectie plina de cunostinte a caror asimilare se face fara efort.